We are Passionate about Building Tools and Education for the Healthcare sector

Elke zorgorganisatie, klein- of grootschalig, is gebaat bij gekwalificeerde, gemotiveerde en bevlogen medewerkers. Dit geeft duurzaam inzetbare medewerkers in uw praktijk. Het stimuleert het lerend vermogen, de creativiteit, gezondheid en ook de werkprestaties gaan er uiteindelijk op vooruit. Helaas neemt de werkdruk in de zorg toe. Er komt veel kijken bij professionalisering in de zorg. Hoe kunnen we de zorgprofessional daarbij helpen? 

Missie en visie - Zorg voor Werkplezier 1

Betekenisvolle Missie

Meaningful zorgverlener – Connecting passie & talenten

Zorg voor Werkplezier is een start-up die zorgprofessionals in hun kracht wil zetten door zo efficiënt mogelijk aan kwaliteitszaken en professionalisering te werken, door leuke en innovatieve (online) scholingen te organiseren met praktische hulpmiddelen (on- en offline tools). Alles is pasklaar uitgewerkt, daarnaast is de nodige kennis in huis voor extra ondersteuning, alles om jou tijd te besparen. 

Wij geloven in talenten en passie hebben voor je vak.  Om betekenis te kunnen blijven geven aan cliënten is professionalisering van je vak essentieel. Een talent en passie hebben is één, een talent zijn en je passie uitdragen is twee! Om van ‘hebben’ naar ‘zijn’ te komen, zul je in beweging moeten komen én actief aan je professionalisering werken.

Waar staan we voor?

“Zorgprofessionals in hun kracht zetten door een zorggerichte benadering bij professionalisering, met ontwikkelde tools, spellen en interactieve scholingen, werken aan meer zorg voor werkplezier binnen de gestelde kwaliteitscriteria.”

Missie en visie - Zorg voor Werkplezier 2
Missie en visie - Zorg voor Werkplezier 3

Waar gaan we voor?

“Wij willen dat professionalisering in de zorg zo eenvoudig en functioneel mogelijk wordt gemaakt waarbij de zorgprofessional in zijn kracht komt of blijft, en dat het niet ten kosten gaat van de zorgtijd van de cliënt.”

Waarom Zorg voor Werkplezier?

Waardencreatie – Connecting zorgverlening met purpose

De zorgverlening verloopt via een zorgverlener. Hij of zij bepaalt de behandeling voor de patiënt. Het is de patiënt die een waarde toekent aan de behandeling. Hoe u, of uw zorgverleners functioneren op het werk en beschikken over de juiste competenties, bepaalt de uitkomst van de behandeling in uw praktijk. Elke zorgorganisatie, klein- of grootschalig, is gebaat bij gekwalificeerde, gemotiveerde en bevlogen medewerkers. Dit geeft duurzaam inzetbare medewerkers in uw praktijk. Het stimuleert het lerend vermogen, de creativiteit, gezondheid en ook de werkprestaties gaan er uiteindelijk op vooruit.

De werkdruk neemt toe en veranderd de werksetting.  Door de veranderende zorgomgeving (lees: meer concurrentie, toenemende ondernemerschap, technologische ontwikkelingen, beleidsveranderingen etc.) komt de intrinsieke motivatie (waarom heb ik dit vakgebied gekozen? zit ik op de juiste koers? wat wil ik nu echt? hoe kan ik mijn talenten het beste inzetten?) onderdruk te staan en stijgt de vraag om inzetbaar te blijven in algehele zorg. Professionalisering van je vakgebied is een essentiële voorwaarden om antwoord te bieden op deze vragen. Zorg voor Werkplezier wil hierin een meerwaarde bieden om bevlogen en met passie ‘het mooie vak’ te kunnen blijven uitoefenen. Daarvoor heeft het diverse methoden en innovatieve scholingen en tools ontwikkeld om te kunnen anticiperen op de toenemende werkdruk in de zorg. We zitten nog maar in het beginstadium. We kunnen dit niet alleen, word daarom member en ga met ons deze revolutie aan om meer werkplezier en meer zorg te creëren .

Online Begeleiding

Voornamelijk in een online omgeving werken aan je ontwikkelbehoeften. Deze module wordt vooral gekozen om zelfstandig aan de slag te gaan in je eigen tijd en tempo.

Groep Begeleiding

Je werkt zowel in een online als offline omgeving. Je krijgt hands-on scholingen die maandelijks worden georganiseerd. Je kan jezelf inschrijven in de digitale agenda van betreffende site.

Maatwerktraject

Idem als basis member, maar dan een maatwerkprogramma op praktijkniveau. Met collega’s werken aan strategische praktijkdoelstellingen met ruimte voor ieder zijn individuele ontwikkelbehoeften.

Ga je deze uitdaging aan?

Get in touch, en word nu nog member!